Zapraszamy do nowego konkursu na forum: Minichallenge! Więcej informacji.

Notice
Witaj Gościu!
Jeśli to jest twoja pierwsza wizyta zapoznaj się z Regulaminem. Musisz się zarejestrować aby móc pisać posty i móc przeglądać niektóre działy. Pamiętaj: Rejestracja jest prosta, szybka i darmowa. Jesli jesteś już użytkownikiem zaloguj się korzystając z linku w menu.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Wątek nie istnieje"...
Autor Wiadomość
Popski Offline
Wyrocznia Newbie
Użytkownik

Ilość postów: 528
Kasa: 382.1
Steam: Trek [PL]
GMod:

Reputacja: 6

"Wątek nie istnieje"...
Otóż mam taki problem: gdy wchodzę do jakiegoś tematu, to, gdy ktoś jako ostatni napisze posta, tworzy się kolejna strona. Tyle że nic na niej nie ma... Pisze "wątek nie istnieje". Jest to denerwujące, gdy jakiś temat ma np. 39 stron, a ta 39 jest wadliwa (Patrz wyżej), pokazane są wtedy np. "1,2,3,4,5...39". Czy można coś z tym zrobić?

"Bo tylko pod Krzyżem, tylko pod Tym znakiem, Polska jest wiochą a Polak burakiem!" - Adam Mickiewicz/A. Sobczak & A. Szpak
05-03-2010 19:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Spaj Offline
CL4P-TP
Użytkownik

Ilość postów: 457
Kasa: 3334.4
Steam: Para
GMod:

Reputacja: 24

RE: "Wątek nie istnieje"...
Po prostu przechodzisz np. na 2 stronę i w na końcu adresu zamieniasz 2 na np.38 Icon_cheesygrin proste, nie?

[Obrazek: claptrapsigv2.png]
Robię sygny na 'zamówienie', piszcie na pw
05-03-2010 19:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Popski Offline
Wyrocznia Newbie
Użytkownik

Ilość postów: 528
Steam: Trek [PL]
GMod:

WTF? Nie rozumiem Cię, jak można "zamienić stronę"? Magią?

"Bo tylko pod Krzyżem, tylko pod Tym znakiem, Polska jest wiochą a Polak burakiem!" - Adam Mickiewicz/A. Sobczak & A. Szpak
05-03-2010 19:38
Spaj Offline
CL4P-TP
Użytkownik

Ilość postów: 457
Steam: Para
GMod:

Reputacja: 24

Linkiem :F

[Obrazek: claptrapsigv2.png]
Robię sygny na 'zamówienie', piszcie na pw
05-03-2010 19:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Sk0rp10n Offline
Zasłużony
Zasłużeni

Ilość postów: 247
Kasa: 2641.4
Steam: Sk0rp10n
GMod:

Kasa: 2641.4

Oczywiście SpyCrab nie wie o co chodzi. Ehh nauczcie się czytać ze zrozumieniem oraz czytać tematy na forum.

Spy wejdź do tematu "P.S.P. Pokaż Swój Pulpit" czy jakoś tak tam masz Podobno 4 strony tak na serio jest możliwość przeczytania jedynie 3 stron.

Ciekawe czemu się tak dzieje no nie??
Odpowiedź jest prosta z w bazie danych wątek ma zapisane że są 4 strony a nie 3.

Czym to jest spowodowane może niektórzy się zapytają.
A też odpowiedź jest prosta z tematu został usunięty np 1-2 posty które przeważyły i w bazie danych pojawiła się informacja że nie ma 3 stron a są już 4 prze ilość postów w danym temacie.

Jedynym sposobem na to jest zabawa w PA chociaż nie wiem czy to coś da bo nie bawiłem się systemem MyBB. Można tez wejść do bazy danych i tam spróbować to naprawić zmieniając odpowiednio liczby stron chociaż będzie to czasochłonne chyba że po prostu usunięcie postu = brak zmiany ilości postów w temacie bądź tak jak wcześniej napisałem zmiany liczby stron.

Mam nadzieję że wytłumaczyłem to dość zrozumiale albowiem już łatwiej nie potrafię.

[Obrazek: Obsidian.png]
06-03-2010 19:00
Wątek zamknięty 

Skocz do: